JN Drumschool

Heb je altijd al eens willen drummen of wil je graag je skills verder verbeteren? Ik geef drumles voor alle leeftijden en niveaus in Schiebroek Rotterdam! 

Al ruim 5 jaar geef ik drumles in Rotterdam Schiebroek. Eerst onder de vleugels van Juan van Emmerloot en ondertussen alweer 3 jaar onder mijn eigen vlag: JN Drumschool. Drumles geven vind ik één van de leukste dingen om te doen. Het geeft heel veel energie om leerlingen te zien groeien op ieder zijn of haar niveau. Om twee uiterste te schetsen: de ene leerling is bloedserieus en oefent elke dag en een ander wil gewoon even een uurtje in de les ontspannen door met zijn of haar favoriete muziek mee te spelen. Zolang de leerling met plezier naar de lessen komt is voor mij de missie geslaagd!

Leerling Bas (13) over de drumlessen: Jonas is enthousiast, aardig, gezellig en een goede leraar. Hij kan het drummen leuk overbrengen. Zijn lessen zijn leuk en we oefenen ritmes, fills en liedjes tot ze echt goed lukken en ook als het langer duurt tot het goed is, blijven de lessen afwisselend!

(Bas en Jonas tijdens een drumduet in 2016)

Leerling Marant (46) over de drumlessen: Als je drumles krijgt van Jonas dan krijg je te maken met maatwerk. Hij luistert echt naar zijn leerlingen. Jonas sluit aan bij de aanwezige vaardigheden en daagt uit. Soms heerlijk drummen binnen je comfortzone en andere lessen juist op reis naar ritmes die je, nog, niet kent. De ene les meer op techniek gericht en de andere juist op improvisatie. Een fijne combinatie van lekker voorspelbaar en heerlijk onverwacht. De tijd vliegt om tijdens de lessen!

Interesse in een proefles? Neem contact op: https://jonasnieuwenbroek.nl/contact/

Ouders Thomas (12) over online drumlessen vanuit het buitenland: In het voorjaar van 2020 werd alles anders, we zaten middenin Corona maar gelukkig werd er snel gehandeld en binnen afzienbare tijd kreeg Thomas online les! Het is natuurlijk anders maar het werkt wel! Het bood voor ons in ieder geval de mogelijkheid om na een onze verhuizing naar Noorwegen door te kunnen gaan met lessen van Jonas.  Nu dan niet meer met zijn fietsje naar de drumschool maar naar de kelder met zijn ipad en koptelefoon. Na een kletspraatje over de week gaan ze geconcentreerd aan de slag. Ontzettend blij zijn we met Jonas en de mogelijkheid om online les te kunnen volgen. Voor Thomas (als expat kind) bovendien extra de mogelijkheid om in zijn moedertaal te praten en muziek te maken. We hopen dit nog lang te mogen doen.