JN Drumschool

Heb je altijd al eens willen drummen of wil je graag je skills verder verbeteren? Ik geef drumles voor alle leeftijden en niveaus in Delft!

Drumles geven vind ik één van de leukste dingen om te doen. Het geeft heel veel energie om leerlingen te zien groeien op ieder zijn of haar niveau. Om twee uiterste te schetsen: de ene leerling is bloedserieus en oefent elke dag en een ander wil gewoon even een uurtje in de les ontspannen door met zijn of haar favoriete muziek mee te spelen. Zolang de leerling met plezier naar de lessen komt is voor mij de missie geslaagd!

Interesse in een proefles? Neem contact op: https://jonasnieuwenbroek.nl/contact/

Dit is wat een aantal leerlingen over de lessen zeggen:

Karsten:

Ik vind het leuk bij Jonas omdat hij aardig is en grappen maakt. Hij heeft een goede ruimte met twee drumstellen. Jonas leert mij drummen op een positieve manier. Hij heeft mij geleerd beter in de maat te drummen en het is gezellig om dat samen te doen. Hij geeft tips en kan goed les geven.”

Annemiek:

Ik heb sinds oktober 2023 les van Jonas. Hij is geduldig, geeft goeie tips en geeft les met humor. Ik ben nogal ongeduldig van aard en niet snel tevreden met m’n eigen spel. Hij had dit snel in de gaten en speelt hier op een prettige manier op in. Heb in die paar maanden al veel geleerd. Ook om op een andere manier naar muziek te luisteren.

Leerling Bas (17) over de drumlessen: Jonas is enthousiast, aardig, gezellig en een goede leraar. Hij kan het drummen leuk overbrengen. Zijn lessen zijn leuk en we oefenen ritmes, fills en liedjes tot ze echt goed lukken en ook als het langer duurt tot het goed is, blijven de lessen afwisselend!

Leerling Marant (50) over de drumlessen: Als je drumles krijgt van Jonas dan krijg je te maken met maatwerk. Hij luistert echt naar zijn leerlingen. Jonas sluit aan bij de aanwezige vaardigheden en daagt uit. Soms heerlijk drummen binnen je comfortzone en andere lessen juist op reis naar ritmes die je, nog, niet kent. De ene les meer op techniek gericht en de andere juist op improvisatie. Een fijne combinatie van lekker voorspelbaar en heerlijk onverwacht. De tijd vliegt om tijdens de lessen!

Interesse in een proefles? Neem contact op: https://jonasnieuwenbroek.nl/contact/