Drumles in Delft

Drumles geven vind ik één van de leukste dingen om te doen. Het geeft heel veel energie om leerlingen te zien groeien op ieder zijn of haar niveau. Om twee uiterste te schetsen: de ene leerling is bloedserieus en oefent elke dag en een ander wil gewoon even een uurtje in de les ontspannen door met zijn of haar favoriete muziek mee te spelen. Zolang de leerling met plezier naar de lessen komt is voor mij de missie geslaagd!

Wil je leren drummen? Stuur mij een bericht via de contact pagina om een proefles in te plannen!  https://jonasnieuwenbroek.nl/contact/

Dit is wat een aantal leerlingen over de lessen zeggen:

Karsten:

Ik vind het leuk bij Jonas omdat hij aardig is en grappen maakt. Hij heeft een goede ruimte met twee drumstellen. Jonas leert mij drummen op een positieve manier. Hij heeft mij geleerd beter in de maat te drummen en het is gezellig om dat samen te doen. Hij geeft tips en kan goed les geven.”

Annemiek:

Ik heb sinds oktober 2023 les van Jonas. Hij is geduldig, geeft goeie tips en geeft les met humor. Ik ben nogal ongeduldig van aard en niet snel tevreden met m’n eigen spel. Hij had dit snel in de gaten en speelt hier op een prettige manier op in. Heb in die paar maanden al veel geleerd. Ook om op een andere manier naar muziek te luisteren.