Een nieuw begin!

AFGESTUDEERD
Na 5,5 jaar studeren ben ik sinds vorige week afgestudeerd aan het Conservatorium in Utrecht en daarmee heb ik ook officieel mijn filosofie diploma behaald aan de Universiteit Utrecht. 🥳
Flink wat jaren geleden heb ik dit doel voor mijzelf gezet en ik ben erg trots dat ik het nu heb bereikt. Op de basisschool kreeg ik na mijn cito score een vmbo kader advies maar gelukkig kwam ik op de middelbare school in een gemengde klas terecht. Hierdoor heb ik uiteindelijk havo kunnen doen en later zelfs nog het vwo. Tijdens mijn laatste schooljaar wist ik ondertussen wel zeker dat ik drums en/of filosofie wilde gaan studeren. Hoe en wat was echter nog één groot vraagteken.
In 2013/2014 heb ik één jaar filosofie gestudeerd in Amsterdam om vervolgens in 2016 in Utrecht naar het conservatorium te gaan. In Utrecht heb ik ook filosofie weer opgepakt en in 2018 heb ik hiervoor mijn scriptie geschreven. Met mijn conservatorium diploma kon ik ook de laatste punten halen aan de universiteit en daarmee is mijn studietijd nu officieel afgesloten.
What’s next?
Al ruim 5 jaar heb ik mijn eigen bedrijf en leef ik van de muziek. Ondanks dat het in deze corona tijd niet gemakkelijk is (er zijn bijna geen optredens) beleef ik wel heel veel plezier in het lesgeven, muziek schrijven en gewoon ouderwets: lekker oefenen.
Ik heb mijn eigen drumschool in Rotterdam Schiebroek en je bent van harte welkom te komen drummen. Of je het nou altijd al eens hebt willen proberen of graag je drumskills wilt bijspijkeren: kom vooral eens langs (voorlopig nog online) voor een proefles. Op vrijdag zit ik vol maar op woensdag middag heb ik nog plek!🥁
Daarnaast schrijf ik dus muziek en momenteel vooral voor Nikobo Nordic Jazz Trio. We weten nog niet precies wanneer maar er gaat de komende maanden muziek uitgebracht worden. Ook staan er behoorlijk wat optredens te wachten als de podia weer open mogen… Daarover later meer 🎼
Met de Marvin Dee Band staat er ook eea te gebeuren. Er komt binnenkort een nieuwe single uit en we gaan weer quarantine sessions opnemen. 🎬
Mocht je eens willen samen spelen stuur mij een PB, ik vind het altijd leuk om te jammen/freaken/uitproberen. Er is zoveel muziek en nog zoveel wat ik niet kan maar wel wil leren.
Ondanks deze fantastische coronatijd heb ik er vertrouwen in dat het goed gaat komen.